Norges mest synlige firma på nett

Vårt firma engasjerer. For det er det det handler om: Å få brukerne til å bli engasjert, og så konvertere dem til å melde seg på nyhetsbrev, følge demoen i sosiale medier, eventuelt lese flere artikler – og til å bli kjøpere av demoen eller tjenesten din.

Her legger du ut det du ønsker å fortelle om ditt firma og dine tjenester. Eksempel: Vi har lang erfaring og er oppdatert på faget vårt. Hos oss skal du oppleve kvalitet og kundetilfredshet.
Vi har topp moderne utstyr, flotte og behagelige lokaler og utrolig gode produkter.

Det er viktig å få med det du ønsker folk skal søke etter på nettet. SEO er en forkortelse for «Search Engine Optimization», på norsk er dette blitt kalt søkemotoroptimalisering – dette er en samling av metoder som kan brukes til å gjøre en nettside bedre synlig i søkemotorer på internett.

Hensikten med SEO er at en nettside skal dukke opp øverst eller blant de øverste på en liste i et søkeresultat. Tidligere var det slik at søkemotorer baserte sine søk på rene søkeord, men i dag er denne prosessen blitt mer komplisert. Nå er dette blitt mer avhengig av kvalitet på innhold på nettsiden, og deling på sosiale tjenester.

Kontaktpersoner:

Ola Norman

Stilling

m. 999 99 999

Ola Norman

Stilling

m. 999 99 999