Vi tilbyr reparasjon av både små og store skader.

Stavanger Auto driver i hovedsak med bilskade, og er spesialister innen karosseri og lakkering. Det er mange fordeler med å kunne tilby både biloppretting og lakkering i samme lokale. Den viktigste er at vi kan kvalitetssikre det ferdige resultatet i alle ledd. Vi blir også mer fleksible, både ovenfor våres kunder og samarbeidspartnere. Dette medfører at leveringstiden og kostnader holdes nede og kvaliteten på topp.

Hovedtyngden av skadene vi reparerer er for våre to største avtalepartnere, Gjensidige og Sparebank1 skadeforsikring. Vi er knyttet opp til forsikringsbransjens eget takstsystem, og kan derfor taksere og reparere for alle forsikringsselskaper i norge. Foruten oppdrag fra våres avtalepartnere, så har vi også en stor og fast kundekrets, som består av både private, offentlig og bedrifter.

Stavanger Auto satser på å levere kvalitet. Vi var faktisk som første verksted i norge, med i et prosjekt mellom NAF og Gjensidige som het ALLTID BIL (2000-2010) I denne perioden testet NAF ca. 2000 av våres reparasjoner. Anmerkningsfrekvensen for oss lå mellom 3-5%, mens landsgjennomsnittet i disse årene lå anslagsvis mellom 10-25%. Grunnen til at vi har oppnådd slike gode resultat, er at vi har et team med erfarne fagfolk som er stolte av sin jobb. Det er erfaring og dyktighet som teller, og ikke bare flotte skilt på veggen!

Kontaktpersoner:

Trond Helge Paulsen

Daglig leder

m. 940 38 000